Zoeken naar welke top

Uw zoekactie voor welke top leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johan 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Goed geschapen top
Gehuwde (hetero/bi) man met de fantasie door man genomen te worden. Graag iemand groot geschapen, zonder/weinig ervaring, steeds met condoom, kunnen ontvangen een must, haalbaar voorstel, discreet en hygiënisch. Zelf doorsnee, 1.8m en 85kg. Intiem getrimd. Foto kan helpen. Mss tot later.  
Mike 26 jaar West-Vlaanderen - Waregem
voor nu wie is snel
Ik 26j nu vrij voor jong en oud ben top kan niet ontvangen , bij wie mag ik nog langskomen of cardate of bos ergens Ik tong pijp lik laat pijpen rimmen  
Bart 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Wie verwent me?
Hey daar! Ik zoek een kerel die zich graag ten dienste stelt van de andere partij en openminded is om mijn fantasie op jou te gebruiken. Uiteraard steeds met inspraak van jou en duidelijke afspraken. Ik heb respect voor ieder zijn grenzen. Wat je zeker moet doen is me langdurig kunnen pijpen en rimmen. Liefst ben je ook neukbaar en wil je me aflikken van onder tot boven (incl oksels, iets waar ik heel geil van word). Er kan over veel meer gepraat worden (pis, spit...), maar dit is zeker geen must. Ben je intiem behaard is dat zeker een +, ikzelf ben dat namelijk ook. Maar indien niet is dat zeker geen probleem. Mijn stats : 41-182-89-single bi top. (Versa kan besproken worden.) Hoe jij er uit ziet maakt op zich weinig uit. Schrijf me gerust inhoudelijk aan over jouw mogelijkheden (dus liefst meer dan 5 woorden) en we zien dan wel. Ik kan discreet ontvangen en zoek bij klik voor vaker. Enkel NIET roker aub!  
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Bi xx 45 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
Geile date
Welke top/versa kan ontvangen voor een geile date in de regio Leuven, Aarschot,Tienen . Je bent niet te oud tot ongeveer 45, goed geschapen, intiem geschoren, discreet en hygiënisch. Veel kan niets moet . Ik ben 45, 186,86 ,16.Reageer met stats en liefst foto (anoniem) en wat je graag zou willen doen.  
Beast 31 jaar Limburg - Overpelt
Knappe bi man zoekt speelmaatje
Welke bi top/bottom zoekt nog een speelmaatje voor vanavond? Ik kan ontvangen vanaf 18u. 1m85 84kg 17x5  
hornyNU 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek lekkere date voor nu meteen
ik 43 176 82 17 zoek liefst jongere bi top goed geschapen kan ontv en verpl in Gent  
Geile bottom 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
24 mei: Bij welke top kan ik terecht?
Volgende week vrijdag, 24 mei, had ik graag langsgekomen bij een leuke oudere heer in of rond Gent. Ik ben een bi kerel, 100% bottom, en wil die dag lekker pijpen en ondergespoten worden. Sta voor veel open zo lang het maar met het nodige respect gebeurd. Discretie en hygiene zijn een vereiste. Veelneukers mogen zich onthouden. Laat me gerust iets weten!  

24 mei: Bij welke top kan ik terecht?
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil vandaag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Geil kontje 40 jaar Limburg - Sint-Truiden
Bi kontje zoekt top
Hey leuk dat je even kijkt ben een 40j bi bottom ben 180 80 kg kort bruin haar bruine ogen 17cm reg sint truiden wat ik zoek is een geile top tussen 30 en 50 j indien interesse hoor ik het graag reactie met een foto zijn een pluspunt  

Bi kontje zoekt top
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10